Rijstijlanalyse personenauto

Rijstijlanalyse
U bent als werkgever natuurlijk benieuwd naar de rijkwaliteiten van uw personeel. Zij rijden immers dagelijks op de weg met uw dure lease- en/of bedrijfswagens en worden geconfronteerd met diverse, soms gevaarlijke, verkeerssituaties. Maar u denkt als werkgever natuurlijk ook aan het milieu én u wilt kosten besparen. Dat kan. Laat uw personeel meedoen aan onze rijstijlscan waarbij zij waardevolle tips krijgen over hun rijstijl en rijgedrag. Het gaat niet zozeer om goed of fout maar meer om samen met de deelnemer te kijken waar het (nog) beter kan.
U levert hiermee een bijdrage aan de verkeersveiligheid en de veiligheid van uw personeel volgens de normen van de ARBO-wet.

In-Company
De rijstijlanalyse vindt plaats in de eigen lease- of bedrijfswagen en duurt 3 uur. Het startpunt van de rijstijlanalyse is uw eigen bedrijf zodat u uw personeel niet te lang hoeft te missen. Elke deelnemer ontvangt na de rijstijlanalyse een uitslagformulier met zijn of haar resultaten. U weet na de training zeker of uw personeel over de juiste rijvaardigheid en mentaliteit beschikt om veilig de weg op te gaan.

Hierbij zal voornamelijk aandacht worden besteed aan:

  • Juiste rijtechniek
  • Defensief rijden
  • Verkeersinzicht
  • De ‘taal van de weg’
  • Het nieuwe rijden.
  • Voorkomen imagoschade

De rijstijlanalyse en advies is gebaseerd op vier pijlers te weten: bewustwording, mentaliteitsverandering, gedragsverandering, voertuigbeheersing.

De beste opleider
Het IVVN linkt u door naar de website van de opleider die deze training het beste voor u kan verzorgen.
U kunt daar alles lezen over de training.

Meer informatie