Mobiele slipbaan

Op uw eigen locatie een sliptraining volgen of een evenement organiseren? Het is mogelijk bij ons een mobiele slipmat met ervaren instructeur in te huren om de deelnemers te trainen.

Wilt u op uw eigen locatie een sliptraining volgen of heeft u een evenement, dealerdag of verkeersveiligheidsdag, dan kunnen wij  u een Mobiele Slipbaan leveren, inclusief een of meer instructeurs om de deelnemers te trainen. Het is zeer goed mogelijk om de mobiele baan in te zetten voor uw verkeersveiligheidsdag. Hierbij wordt door onze instructeurs veel aandacht besteed aan bewustwording, mentaliteitsverandering, gedragsverandering en voertuigbeheersing.

Promoten winterbanden
Het promoten van winterbanden op locatie is zonder  twijfel het populairste en meest terugkerende spektakel op onze mobiele slipbanen. Doordat consumenten zelf ervaren wat de meerwaarde van winterbanden is, verdient de leverancier onze inzet eenvoudig terug. Daarnaast is dit spektakel goed uit te breiden met bijvoorbeeld slipdemonstraties.

Spectaculaire slipdemonstraties
Ons mobiele team wordt ook ingezet voor promotie-acties in Nederland, België en Duitsland. Indien gewenst verzorgen onze instructeurs spectaculaire slipdemonstraties. De demonstratie werken altijd als publiekstrekker en zijn bovendien onvergetelijk. Uiteraard gebeurt dit wel op een professionele en veilige wijze.

De beste opleider
Het IVVN linkt u door naar de website van de opleider die deze training het beste voor u kan verzorgen.
U kunt daar alles lezen over de training.

Meer informatie