Meer informatie? Bel 088 - 1666 888

Rijangst

Met goede hulp is rij-angst te verhelpen!

Laat jouw leven niet langer in het teken staan van rij-angst! Met goede hulp is rij-angst op te lossen. Door een stap voor stap aanpak samen met onze rij-angst specialist durf je na verloop van tijd weer zelfstandig in de auto te stappen en zonder hartkloppingen en paniekaanvallen aan het verkeer deel te nemen.

Je hoeft dan niet meer afhankelijk te zijn van de goodwill van andere mensen om jou overal naar toe te brengen. Je hoeft ook geen afspraken meer af te zeggen omdat je in de auto durft te rijden. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een intakegesprek.

Een goed voornemen. Geen beperkingen meer door rij-angst!

Rij-angst
Het zweet staat op je voorhoofd. Je hebt klamme handen. Je knieën voelen slap aan. Je hart klopt zo hard dat je het gevoel hebt dat ie uit je borstkast komt zetten. Een onprettig gevoel als je achter het stuur zit. Er komt een gevoel over je dat je nog niet eerder hebt meegemaakt: paniek tijdens het rijden. Hoe kan dat nou? Je kunt prima autorijden dus waar komt dat gevoel ineens vandaan? Je kunt het niet verkroppen dat je iets wat je jaren goed kon, ineens niet meer durft. Je wordt boos op jezelf. Zelfs de gedachte aan autorijden veroorzaakt al een paniekgevoel. Je durft er met niemand over te praten omdat je je ervoor schaamt en bang bent dat niemand het begrijpt. Grote kans dat je last heb van rij-angst. Maar misschien stelt het je gerust dat je niet de enige bent die hier last van heeft. Ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland hebben in meer of mindere mate last van een vorm van rij-angst.

De beste opleider
Het IVVN linkt u door naar de website van de opleider die deze training het beste voor u kan verzorgen.
U kunt daar alles lezen over de training.

Meer informatie